Usínám na zápraží..někde
Anotace: hahaha to víte že jo :D
paříž
nemyslím, že se mé okenice červenají pachem kouře
smog je v mé kůži
vy sténající rackové
baletky na zápraží
smějící se na prosby
svých zničených špiček
šeptáš..
šeptáš mi to do ucha
že se to brzo spraví
a já nemůžu..
najít důvod
proč smrt je blíž než slova...
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Aurelius, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)