poslouchej děvče,nakreslím ti...
Anotace: nj zrovna dneska hmmmm
je mi to jedno
je
je
je
a není
prázdná krabice
v ní
je
je
je
a není
děvče..
prázdné pilulky
bílé od jazykových smyšlenek
prázdné pilulky
v tvých ústech
jsem duch
na zápraží
u tvých vrat
šedých
bílých
šedo-bílých
zazděných
zdi z cihel poskládané
lidi z hlíny
zmáčení
otočení
směrem od cest
kočky měnící se v šelmy...
a naopak
nejsi to ty
i když vlastníš
jejich
běh
útěk
oči podlité krví
pra
praotec
prarodičů
tě taky viděl plakat
lásko..
lásko
a stejně jako nám je
tak jemu
jedno bylo...
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurelius, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)