Okamžik
Světlo
mi říká,
že prý je zase
neděle.
Rozestlaná
postel
a knihy kolem ní...
A smutky skryté za závěsy...
Světlo
mi říká,
že prý své největší zázraky
ukrylo do stínů.
Vzala jsem si baterku
a šla je hledat...
Zítra se sbalím
- půlku chleba rozkrájím na krajíce
do ešusu uložím cancáky s básněmi
- a půjdu zase dál
za hradbu myšlenek...
Světlo se na mě směje...
...
Přečteno 331x
Tipy 23
Poslední tipující: enigman, Bíša, okapovaroura, Mbonita, labuť, Psavec, ziriant, Churry, Květka Š., Zpátky, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)