Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Ani nevím, zda se to dá označit za báseň, ale je to výplod mých pocitů.

Sbírka: Smutné

Stojím tam...vidíš mě?
Temný kout, svírá mě...
Volám tě...slyšíš mě?


*


Vidím jen tmu, je všude
padám do prázdnoty...nechám se jí polapit.
Vítám ji, ona je mou společnicí...
Slyším ji...co mi našeptává


*


Stojím tam...vidíš mě?
Temný kout, svírá mě...
Volám tě...slyšíš mě?


*


Slzy hořkosti, plné zaklmání
Slzy bolesti...citím je na tvářích
Bezmoc je společník, samota přítel
...co rudou krev na mém těle viděl.


*


Stojím tam...vidíš mě?
Temný kout, svírá mě...
Volám tě...slyšíš mě?


*


Jeho ocelové paže mě svírají,
jeho hlas...šepot...do uší mi zpívají.
O zklamání...
oči zavírám - srdce mé se brání!


*
Stojím tam...vidíš mě?
Temný kout, svírá mě...
Volám tě...slyšíš mě?


*
Na pokraji sil pomocnou ruku přijímám
Komu patří? Zoufale se ptám
Kdo mě vrátí zpět?
Kdo ji zabije?
Prázdnotu, jež stala se mnou!
Autor Ewil, 10.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám tě na Literu! :) Mě tvá báseň opravdu zaujala. Už jsem si myslela, že to skončí v nicotě a prázdu ale ta ruka zachránila vše! :) Supertip!

10.05.2009 18:48:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí