Anotace: ...taková opravdu rychlá "pocitovka", proto omluvte formu...ač venku prší a prší, ať u vás jen úsměvy "srší" :)
To světlo najdeš v sobě
zas z rána za svítání
pak přijde ten pravý k tobě
a poznáš touhu odevzdání.
Moc smutné a bolavé.
12.05.2009 21:59:00 | Paulín
Bolest jde až z nitra duše... kdybych tam mohla, poslat Ti celé slunce...
11.05.2009 14:06:00 | labuť
Dají se najít lidé, kteří mají světlo v sobě a pak je krásně, i když prší.
11.05.2009 13:56:00 | Jana M.
Tak netuž po světle jen,
ale ven za ním pospíchej!
Držím palce, zvládneš to! :)
11.05.2009 13:45:00 | Anne Leyyd