Mýdlová bublina
Trocha kouře v mýdlové bublině,
dělá dojem, že se čas zastavil.
Jen na oko to vypadá nevině,
však dábel sám ji přede mě postavil.
Mýdlová bublina praskne
a rozplyne se kouř.
To až se večer světlo zhasne,
bude zase, znovu hůř.
Bez mýdlových bublin lítám
z deprese do stavů horších.
v krutých citových bolestech se zmítám
a sním o věcech, pro mě, nemožných.
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Dedillope, Alasea
Komentáře (0)