Jazero Prepychu..
Lacus Luxuriae mám pre Teba
najvznešenejšie je na Lune
zniesol som Ti doň modré z neba
nechceš deep blue, snívaš o splne
v jazere sny sa uskutočnia
ak zavrieš oči - na počkanie
s glitrami tmavá linka očná
rozmaže sa, keď slza skanie
ja viem, zas sklamal som, nič nie je
v tej preliačine na Mesiaci
môj prepych? dážď sĺz naň sa leje
a nefotia nás paparazzi..
Přečteno 278x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, bejbyyyy, padající do neznáma, sophia92, jita.1965, Pokusný králík s melounovou náplní, Mbonita, labuť, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)