černo zalilo srdce, duši, mysl..
na konci tunelu někdo mává..
.. v tuhle chvilku..nesázej na nesmysl..
smrt..podvod, zrada, smutek.. bolest...
to..se stává..
paprsky slunce tě zas obejmou..
pak duše bude trylky pět..
zvony se rozeznějí nad hlavou
chce to jen čas..
a do té doby přetrpět..
kde hledat nápovědu..?
co by za to stála..
nehledejme v tom vědu..
a radujme se z mála..
tu z květu a tam zas z čokolády..
tu z písně kterou máš tak rád
tu lidí..které sem tam máme rádi..
je toho tolik, že to nechci počítat .o)
a pěknej weekend k tomu.
15.05.2009 17:12:00 | Bean