povídka

povídka

Anotace: tak nejak mam tezky obdobi tedka...a taky teda zkouskovy ;)

Můj svět se rozsypal
v milionech střípků slz*
Do knih a do smutku,
do řádků slov nepřečtených*

Můj svět se ztenčil
na povídku o dvanácti stranách*
kde hlavní postava
oslepena bloudí*
mezi cizími písmenky.
Autor Petite Francaise, 15.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: voedor, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí