Nic než tma
Můj zrak zahalila tma
nevidím nic.
Kdo v rukou můj osud má?
o jak rád bych světlo rád viděl víc,
zahlédnout paprsky Slunce
splašeně buší mi srdce
Bojím se té věčné černé temnoty,
nechci být v zajetí této temné samoty.
Přečteno 559x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Lenullinka, Princezna.Smutněnka, deBille, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)