Anotace: Mám to tady na Literu ráda, už proto musím žít ... všem přeji lásku a klid ...
vyjádřuji Ti podporu, patříš k nám. Sama v anotacích říkáš, že jsi s námi, takže to platí i obráceně - my jsme s Tebou. Tohle není žádný virtuální svět, ale svět skutečných, tvořících lidí. Ty jsi také tvůrce. Kdekdo byl a je pokládán za výkvět lidstva. Zda-li je to VIP-ování pravda?... Skutečná elita jsou lidi tvořící laskavou krásu, k nimž patříš a to nikdo nikdy nezmění. Dokazuješ to pořád a my tady přijímáme Tvoji přítomnost mezi námi a nanejvýš si Tě ctíme.
16.05.2009 15:59:00 | Petbab