Kapka krve
Kapka krve,
teče po tváři.
Tak jako prve,
obrazce vytváří.
Kapka krve,
stéká z očí.
Tak jako prve,
černou růži skropí.
Kapka krve,
z očí anděla.
Tak jako prve,
z líce skanula.
Kapka krve,
na zem skanula.
Tak jako prve,
temnota nastala.
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Lachailla, Giginka, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)