Sbohem..
Anotace: O těžkosti loučení
Sbohem je jako poslední výkřik právě zrozené touhy,
touhy,která spaluje duši,zatemňuje mysl,ochromuje tělo.
Sbohem, to slovo mi trhá srdce na malé kousky,
kousky, které jednou odvane vánek nového setkání.
Sbohem je zvolání matky, které berou její milované dítě,
dítě, které už možná nikdy nespatří...
Sbohem, to je strach,
strach z toho že už tě nikdy neuvidím...
Přečteno 387x
Tipy 13
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, padající do neznáma, Psavec, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, Kapka, WAYWARD, Zelená okurka, Anne Leyyd, al-pacino
Komentáře (4)
Komentujících (4)