Anotace: Všem hřejivé pohlazení...na Literu zima mi není...
Souhlasím s komenty pod sebou. Sluníčko je blízko ... blizoučko ... zkus se trochu přesunout na výsluní, nezústávej ve stínu - težko by tě hledalo :)
19.05.2009 11:38:00 | Anne Leyyd
brzy vysvitne slunicko, které te zahřeje ;-) nejen na těle, ale i na dusi...
18.05.2009 17:55:00 | Caracol