Anotace: ...tak nějak je to špatně:)...špatně prožité, špatně napsané, špatně zařízené...
Ach Simísku... namaluju duhu, jenom pro Tebe a bude v ní spoustu barev, jen pro Tebe, ke každé barvičce napíšu pár písmenek, jenom pro Tebe, každé písmenko bude Tvé tělo, duše, život,... tou duhou budeš ty sama... barvičky přindou a duha bude jen a jen pro Tebe!
22.05.2009 23:08:00 | NikitaNikaT.
Ty sama jsi duha. :) :*
Netrestej se za to, že jsi prožila 'minutu štěstí' - kam se ztratila?
19.05.2009 17:11:00 | LucQa
Špatně napsané to není, ale velmi bolavé, drž se zlatí, posílám pohlazení ... neubližuj si :(
18.05.2009 18:45:00 | toužím.jít.dál