Nakonec je člověk vždycky sám
Anotace: po dlouhé době, zase jedna...
Roztrhl se den.
Prach z orbity
rozdmýchal
nekončící štafetu
o poslední místo
maratonu života.
Nekňourej, mrzoute!
Smíchem sol
svou cestu
protkanou trny.
Sůl je víc…
Poslouchej,
vítr ve vlasech
šeptá zprávu
o nekonečném štěstí
v láhvi od ginu.
Tak do dna!
Zítra
třeba prasknou
šlachy v těle.
Je to fuk!
Dnes je dnes.
Není,
kdo by pofoukal
odřenou duši,
zmačkané srdce.
Za všechno
jen sami si můžeme.
Každý už odešel
a tvůj vnitřní hlas
řekl dost
a ochraptil.
Opuštěni v tichu.
Vždyť nakonec
je člověk vždycky sám…
Přečteno 491x
Tipy 7
Poslední tipující: Nút, Actafool, Bíša, Zpátky, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)