No Title
Hřejivé slunce,
chladivý můj pláč
/vlastně ne/
tak ještě jednou
Studené slunce,
horký můj pláč
/vždyť to zebe/
podruhý
vidíš, co se mnou děláš?
Jen jedno Tvé slovo,
slovo Sbohem
rozhodilo všechny mé
myšlenky...
potřetí
už ani nevím,
co jsem chtěla psát.
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
Komentáře (0)