Temná
Rudá krev stéká po tvé šíji
A šedé stíny se před očima míjí
Sladce chutná tvé tělo
V uších cosi jak zvony ti znělo
Duše temná jako půlnoc
Kdy upíři získávájí svou moc
Vítr zhasne všechny svíce
Už neuvidíš světlo více
Můžeš být čímkoliv,
Jen né sám sebou...
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: E., Raziel PsyDearth Characith, poustevník Jirka, labuť, jita.1965
Komentáře (3)
Komentujících (3)