Ledové království
Na prsou úzkost,
a v hlavě asi prázdno.
Klaním se Vaše výsost,
u srdce ledové království- chladno.
Po zádech mrazení,
zatíná do mě zuby.
Tak hažte na mě kamení
a na mou poct sázejte duby.
Vítejte v náručí chladu,
bez pocitu viny viňte mě.
A kujte proti světu zradu,
jen prosím už beze mě.
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)