Dnesek?
Anotace: ... jedna suplikova - trosicku me z ni zamrazilo, kdyz jsem si vzpomel, proc jsem ji onehda psal...
...
Šedo a pošmourno dnešek nám uchystal
Další marný den život si chce žít dál
A v kalužích noci sny chce si utopit
Myšlenky plující stromovím v kapkách rosy rozpustit
Z výše na mě dopadá zamlžené světlo
Zbytky nadějí a krásy jen tak lehce smetlo
Zas sám pustou cestou kráčím
Kde snad stovky očí na mě hledí
Kapky v nichž tváře svoje smáčím
Spadnou a zvětší kaluže kde sny se utápí...
...
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, FrankB, Maro Deives, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)