o láskach
Anotace: su a vždy budu..či pekné alebo aj tie smutné ale láska nikdy neumiera..je večná..bude vždy večná
na ulici lampy zhasínajú,
a na lavičkách parku si lásku vyznávajú,
zamilovaný milenci..
iný zas nariekajú,
a vyriekajú snáď tisícu prozbu k pani láske.
nie každá láska vie byť horúca,
nie každá láska vie byť planúca,
občas aj pevný hrad z kameňa sa rúca
a padá k zemi..
ostane už len prach,
ulomené kameňe,
pár slov na perách,
pár výkrikov na poplach,
a sny spálené..
tak teda žijme tak,
aby láska
nám nikdy nedávala dovod k pláču..
Přečteno 416x
Tipy 24
Poslední tipující: Sleepwalker, kouzelníček, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Chašmodský, Simísek, Lady L, labuť, Kubino 2, okapovaroura, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)