Hotel na konci cesty
Po cestě klikaté,
na stranách stromoví.
Zátiší záhadné,
hotel tam postaví.
Na konci cesty,
ve stínu topolů.
Zatínáš pěsti,
v pokoji hotelu.
Kolik lidí zemřelo tu,
budu jedním z nich.
Nesnesu už samotu,
dech tak náhle ztich.
Nad hotelem v šeru,
lítaj duše návštěvníků
Na starost si beru,
štěstí nešťastníků.
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)