Legová skládačka
Anotace: ..už je toho na mě asi moc....
Spojíme svý sny
a vyjdem světlu vstříc.
Spočítáme dny
kdy neřekli sme nic.
....Důležitýho
Pachuť cigarety v ústech
jedinej pravej pocit.
Milion falešnejch útěch
tak mozek konečně procit.
Čumíš do zrcadla
a toho člověka neznáš.
jak moc sem propadla
až v tu chvíli poznáš...
.... Sem troska já vím, děkuju nemusíte mi to připomínat....
.... vy kapky krve ve vaně...
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: 11prdelka
Komentáře (0)