Nelíbí se mi
Moje vnitřní prázdnota,
duše temná komnata,
věčná nejistota,
a samota..
Nekončící bytí,
nesmyslnost žití,
ten chumel nití,
se mi nelíbí.
Absence lásky,
půlnoční sázky,
i na čele vrásky,
vlastní vzpomínky.
Falešné sliby,
nezakopaný hroby,
rozhodné chyby,
ranní mdloby.
Praskliny v srdci,
nemoci v konci,
upadat v demenci,
a poslouchat kecy.
Bytí nenaplněnost,
lidí zlost,
marnost nad marnost,
nečestnost.
Koloběh dění,
nedostatek snění,
smyslu zapomnění,
neschopnost umění.
Slov vyjádřit, jak se mi to nelíbí.
Přečteno 363x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lenullinka, 11prdelka, padající do neznáma, dream in emptiness, strašidýlko-střapatý, BARBYE, Psavec, Kubino 2, nejsembásník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)