Projídám se životem
V kaši z modročerné tmy,
s posypkou od světla z lampy.
Polykám beznaděj a všudypřítomné klamy,
zapíjím pálenkou z hanby.
Jsem tím svinstvem přejedená........
Ponížená, bez naděje počítám slzy,
zahanbená topím se v jeho výmluvách.
Konec přišel, nevím, nějak brzy
a cítím sarkasmus v omluvách.
........a naprosto otrávená......
Konec předchází začátek,
já, prostě, nechápu to.
Prokoušu se tím nazpátek
zase dolů, kde nesvítí světlo.
......A končím v citových křečích.......zpátky na začátku
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)