Vidím....
Anotace: budoucnost, smrt a lásku
Vidím budoucnost- jen prázdná lahev,
vzduchová bublina bez obalu.
(Ten pesimistickej pohled na svět)
V horkém letním dni, vánku záchvěv,
vědět- ta výsada králů.
Vidím smrt- ten černý tunel,
(Pro mě samozřejmě bez světla na konci)
živote ne, já chci žít.
Vím jsem jako špinavej motel,
a odnaučit měla bych se klít.
Vidím lásku- ukazuje na mě prostředníček,
ta mrcha sarkastická.
(Proč mi jen ubližuje?)
Jsem opilý starý poustevníček,
co jen nad osudem naříká.
(A nesnaží se tím nic dělat.)
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: januve, Ctěný pán
Komentáře (2)
Komentujících (2)