Monodie
Je mi dusno,
když nad rameny
vznáší se písně...
Jak malá
slůvka k nebi letí...
A draci spolkli
stud...
Je mi chladno,
když pod nohama
pálí písek...
Je mi smutno,
když zase zpívám jednohlas...
A hloupá
slůvka k nebi letí...
A rorýs ukradl mi slinu...
Přečteno 302x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, ziriant, Psavec, Tacca, Mbonita, labuť, Kapka, Ctěný pán, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)