Anotace: *
Hloubavé, k zamyšlení... těžko raditi, na každého působí něco jiného, ale jedno je přecik jen společné... mít někoho, o koho se dá opřít, někoho, kdo nám naslouchá, kdo není třebas na blízku, ale o kom víme, že nás má rád...
24.05.2009 09:51:00 | NikitaNikaT.