Anotace: ...ještě jedna miniaturka...(nevím, prostě pocit) Hodně hodně sluníčka a jen teplo u srdíčka - všem.
Za každou tmou, skrývá se světlo, až odejde, uvidíš záblesk, to světýlko... je to štěstí, k lásce krásné Tě dovedu, jako mne... viz má báseň "Byla jsem plachou..."
23.05.2009 10:54:00 | NikitaNikaT.
Zase z toho prachu povstaneš, jsi silnějsí než myslíš a nebudeš mít jen tu bolest ale radost. Taky na Tebe myslím a věřím, že tu bude dobré ... :)
23.05.2009 09:45:00 | Anne Leyyd
to chce koště a vymíst s ním všechny pavučiny smutku prach depek a střípky všech zklamání ať srdce zas k novým radostem uhání
22.05.2009 22:23:00 | Lady L