Noc nad Berlínem
Noc nad Berlínem
Rozžíhač luceren
a z části také hvězd
- dokud jsem jí byla -
vyprahlých, žíznivých milenců
neschopných popadnout dech
pod relativně něžným
právem na ticho
- a slzy -
Té noci,
kdy jediným
podstatným cílem Nás blouznících
je náruč a konejšivý hlas
- odpusť, jestli jsem někdy byla zlá -
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, NikitaNikaT., 11prdelka, Bíša, Zpátky
Komentáře (1)
Komentujících (1)