Opuštěná
Anotace: O svobodné dívce bez cíle a protředků pro samostatný život bez matky.
Žiju trochu opuštěně,
na vážný vztah
koukám nesmyslně.
Žiju trochu opuštěně
a na budoucnost
myslím vyděšeně.
Žiju trochu opuštěně
v hrubé realitě nezasněně.
Žiju trochu opuštěně.
Kdy se budu koupat
v pěně?
Žiju trochu opuštěně,
Sedím často proti
stěně.
Žiju trochu opuštěně
a tvářím se i zasněně.
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: CORONATION, v.hercik
Komentáře (0)