Království smutku a smrti
Anotace: Nevím jak dlouho ještě vydržím beze vzduchu
Svou dlaní pohlaď mou bledou tvář,
řekni "Už je čas"
Nademnou si vezmi stráž
a setři slzu z řas.
Setři ji teď - naposledy
a rozevři své náručí.
Já už nechci dávat na vševědy,
chci to co srdce poroučí.
Už nechci dále bojovat
a nechci taky utíkat.
Již nemůžu ti vzdorovat
a stebou dál se potýkat.
Už nejde to a ty to víš.
Nemůžu už dál.
Smrt zavřela za mnou mříž
a smutku - tys můj král.
Nechtěně jsem se ocitla
v království smutku a smrti.
Přeji si abych se nadechla,
ale oni mě tak silně škrtí.
Přečteno 339x
Tipy 20
Poslední tipující: Kouma, Agniezka, Isquieasuus, strašidýlko-střapatý, AndyKo, padající do neznáma, Petbab, Bíša, Haniéčka, Noc17, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)