silueta mrtvého těla - naděje
Anotace: zklamána, bolavá, unavená, beze smyslu bytí
Po duze sklouzává
Vůlí zlé Země
Do mlh zas bezradná,
Hluk křiku ve tmě.
Z oblaku snáší se,
Plachtit se bojí,
Do očí práší se,
Temno, zlo dvojí.
V propasti mrtvý cit,
Brání se, vzpíná,
Z hvězdy zas žádný třpyt,
Myšlenka – špína
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: F.i.L, ludmil, Dota Slunská, Haniéčka, démon zatracení, Dedillope
Komentáře (0)