že život bolí
zožltnuté listy snov,
spomienky schované na dne šálky v káve,
a tiché kvapky dažďa klopú na okno.
tvoj odrážajúci sa pohľad v zrkadle?
z neho už neostalo nič,
len rozmazaná tvár.
a že život bolí?
na to si asi zabudol,keď si ma odvhrol..
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)