Již ptáci deštiví oblohou táhnou...
Anotace: Písňový text vzniklý při prohlížení knížky s písněmi Mikiho Rivoly...
Již ptáci deštiví oblohou táhnou,
za chvilku spustí svůj lijáku song,
čekáš tu na štěstí chvíli již drahnou,
snad přijde než Smrtka udeří v gong...
Chmury jsou vozová hradba mračen,
těžko je zdolává zahořklý smích,
ploužíš se světem dál, pláčem zmáčen,
ze srdce rampouch ční, v duši je sníh...
Být hombre toulavý je osud Tvůj,
vydán jsi napospas života hrám,
tváří v tvář vichřici nepřízně stůj,
hrdý a nezdolný, i když jsi sám...
Těm, kteří s Tebou sdílí Tvou stezku,
dej úsměv s vírou, ač sotvas je znal,
když světem ploužil ses od rozbřesku
do chvíle, kdy západ růžemi vzplál!
Přečteno 289x
Tipy 18
Poslední tipující: padající do neznáma, prostějanek, Dedillope, Marfuša, bejbyyyy, Zasr. romantik, Psavec, Bíša, Mbonita, Tanzania, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)