Anotace: nemohu. a noci jsou tak prázdné. proč to píšu? asi přestanu...
já nespím hlavně proto, abych je neměla. i když nejsou nočními můrami v pravém smyslu, nejsou mé sny moc pěkné =( přála bych ti lepší sny =)
01.06.2009 21:54:00 | Kristine Clary-Aldringen