DVA
Anotace: Po dlouhé době jen krátké vyjádření pocitů...
DVA
"Ve DVOU se to lépe táhne" tak znějí slova přísloví.
Kde je ten DRUHÝ? To jentak se člověk nedoví.
DVA jsou pár - dvě osoby,dvě zvířata či věci.
Sudý počet - jsou dva - jež jsou tu pro sebe přeci.
Dva, to jsou i různé protiklady.
Každý je jiný přesto nehledaj si vady.
Ale JEDEN - to číslo znamená být sám.
JEDEN - to číslo dobře znám.
(LSI,26.5.2009)
Přečteno 460x
Tipy 5
Poslední tipující: Anne Leyyd, Dawe-Ag, Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)