Věštby
Henou na dlani
vsekané volání
po stavu bez tíže...
Čas tiše kolotá,
jen v duši holota
způsobit může ti potíže...
Vzpomínej,
jak vítr táhl po stráni...
Vzpomínej
na noční temné volání
a světel rej...
Na mapě osudu
narazilas na rudu,
zlatou žílu v jílu...
Pár tichých volání
blázny nezachrání,
když ztrácí sílu...
Vzpomínej,
jak večer stnášel choulení...
Vzpomínej,
jak zlomil si kost holenní
a sbohem dej,
ve věštbách nic není...
...jenom naděje...
Přečteno 262x
Tipy 15
Poslední tipující: Tanzania, ziriant, Tacca, WAYWARD, Psavec, Elisha, Bíša, Mbonita, Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)