×××
Kapky deště,
omývají mojí tvář
Mísí se slzami
na tvářích mých
Proč je život,
tak nehorázně krutý?
Proč způsobuje problémy,
těm co si to nezaslouží?
Být mladý je krásné
/být mladý a zemřít?/
Mládí je krásné,
život
i když je krutý,
je pěkný
Proto si užívám
každého dne,
jako by byl
můj poslední
Přečteno 309x
Tipy 14
Poslední tipující: Isquieasuus, Kapka, padající do neznáma, Psavec, Bíša, al-pacino, Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)