Anotace: mám ho rád
Déšť je skvělý a přináší v drobných kapičkách úlEvu pro srdce, mysl i duši. Snad ti přinesl to co jsi potřeboval :) A jestli ne tento déšť, tak ten další už určitě :)
07.06.2009 13:44:00 | Anne Leyyd
krásná, taky miluju bouřky.. nejkrásnější chvíle ke snění.. jen ten smutek už konečně vynech.. ;)
27.05.2009 19:45:00 | dream in emptiness