Anotace: ...vám opak - radost, smích, lásku, vnitřní krásu...
Snad náhoda, snad život sám... já se tam trošku vidím... a bolí to, moc bolí.
28.05.2009 13:20:00 | NikitaNikaT.
Napsané fajn, mám ale na takové nálady dvě básničky, jedna se zove Blázinec a druhá Seřvávačka. A nakonec se hodí i k tvojemu jménu - a nachci típky :-)
27.05.2009 13:12:00 | Kars