Lze...?
čím vyplnit lze
- prostor
pod mostními oblouky
- prázdno s příchutí
skřípavé drásnutí
o dno drhnutí
…a chlad
chlad,
který cítím
čím vyplnit lze
- to, když vidím se
znovu v síti
samohybných zvyků
přelaciných triků
natažených okamžiků
teatrálních vzlyků
vyplnit lze
ano či ne ?
Přečteno 363x
Tipy 35
Poslední tipující: fab four, Pája Black, Holis, simsa, enigman, Marfuša, Bíša, Noc17, shakespeares, Lea Aura, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)