Anotace: Někdy může být labuť krásná žena
Pěkné, ale nemá tam být velké L , jistě by jí to v nemoci zahřálo, že Labutinko
23.06.2009 10:45:00 | Kars
...jenom pár slov. Labutě mám rád, jsou to neoddiskutovatelné královny, přešlechtěné ženy méně - působí v životě jen problémy a kolem sebe spoušť. A protože obal prodává, stále se mýlíme v odhadech a přisuzujeme jim často spoustu kladných vlastností, které nemají, co je horší, o které se nijak nezasloužily, spoléhajíce na svou od Boha danou schránku. Ale co někde Nejvyšší přidá, jinde ubere... Takže pokud má někdo dost peněz a bere ji jako šperk a má ji jen do postele, dobrý, ale do života je to často průser, nehledě na závist okolí, které netuší, že zrovna ten pán, co má tu nádhernou bábu v soukromí trpí jako zvíře. Výjimky potvrzují pravidlo. Howgh.
28.05.2009 11:49:00 | rybí prdy
st
28.05.2009 10:51:00 | rybí prdy