Beze zbytku
Anotace: To když je člověk sám, napadaj ho věru zvláštní věci...
Ztrácím i poslední zbytky sil,
jen smutek a žal mi zbyl,
při západu slunce zlatého,
dojdu snad dne svého soudného.
Na polštář padne mi hlava bezvládně,
tělo mé ztuhne, tvář zbělá nápadně,
vlasy ztratí svůj třypt, svůj lesk,
žádný život, žádná láska, jenom stesk.
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: Aurora., Isquieasuus, Alasea, Elisha
Komentáře (3)
Komentujících (3)