Anotace: Až jednou přijde rozbřesk, a já začnu věřit, že JSEM. (tak třeba budu...)
takže básenka je bezpochyby vyjímečně krásná...(jako bys ji psala o mě, nicméně si uvědomuju že nás může být víc ;-)
01.06.2009 20:31:00 | Lady Carmila
Tak ti Simísku před migrací na nový server přeju, ať se té bolesti jednou nadobro zbavíš a spatříš nové krásy světa :-) Rozhodně to za to stojí a já věřím, že nejsi první ani poslední, na kterou po těžké cestě čeká sladká odměna a spousta štěstí :-)
29.05.2009 21:28:00 | Ariella13