Umíráš..
Brečíš,doufáš,umíráš..
Ale při tom usínáš..
Usínáš do snu hlubokém,dráždiwém,nesmělém,umělém...
nekonečném a při tom tak důležítém..
Proč důležitém?řekneš si..
umíráš,kývneš si..
a dále usínáš..
Zdá se ti?Ne,nevidíš nic..
Neslyšíš,jen umíráš víc..Naposled vydechneš..
A zaslechneš..Pláč,který nad tebou se sklání..Už tě zase schání..
Ale je pozdě..uvidíš..už se prostě nevzbudíš..
končíš..
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, Bíša, BARBYE, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (4)