Snažil se zastavit západ Slunce
Bál se přicházející tmy,
s tmou ztrácejí se stíny.
Přicházejí s ní zlé sny,
a bezcitné, ničivé splíny.
Snažil se zastavit západ Slunce,
utíkal vstříc obzoru.
Dvě strany má každá mince,
tak jako ztratí se noc v Slunečním žáru.
Přes hory a údolím běžel,
nestihl ho zastavit.
A tak bez dechu klečel,
jen neusnout, zlých snů se zbavit....
....to si přál
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: Javorinka, Mbonita, Lea Aura, Lenullinka, padající do neznáma, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)