Na počest...
Příliš dlouho v čekání
na prince, co mě zachrání.
Na někoho, kdo mi slzy
setře.
Před rokem na parapetu
ryla jsem do kůže větu
o nekonečné lásce
k Tobě.
Bez nároku na uzdravení
mysli. Ve svém sladkém snění
dala jsem život do rukou
bolesti.
A teď?
Těžko litovat, když žiju jen
díky ní.
Přečteno 346x
Tipy 28
Poslední tipující: malý lachtánek, 11prdelka, LucQa, Petbab, Bíša, Dedillope, Kubino 2, Andělskými perutěmi chráněna, floreciente, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)