Jizvy ve tvaru křídel

Jizvy ve tvaru křídel

Anotace: ...

Na záda si nožem vyryla dvě křídla,
chtěla odletět do nebe.
Na zemi její duše chřadla,
tak našla si přítele....
....má tě ráda kamenný hrobe

Zklamala svět, to on ji tam našel,
ležela v krvi, oči otevřené.
Tak létá si, její plán vyšel,
jen dveře k budoucnosti už má zavřené.

Slabá byla ve své síle,
dokázala to o čem ostatní jen mluví.
Jizvy ve tvaru křídel má na zádech dále,
teď už pod těmi pravými z peří....
....a v oblacích svou výhru slaví.
Autor Striptérka, 31.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí