Zoufalá
Vyznáváš se do ticha
Tiššího než půlnoční
A zvláštní to předtucha
Ti vhání slzy do očí
Ticho tě celou pohltí
Strachem zadržíš dech
A upřímné dojetí
Tě utopí v tvých snech
Vzpomeneš na to co bylo,
Mohlo být a nebude
A tak prázdné v srdci bílo
Beznaděj v těle rozvede
Ještě naposled zatoulá
Myšlenka se k němu
A najednou tak pobledlá
Ztrácíš už i něhu
Pak pohltí vše kolem mlha
Ty vstoupíš na kraj útesu
A zoufale se dolů vrhá
Naděje s tebou v závěsu.
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, Dedillope, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)